GoByBike työsuhdepyörän huolto

Tältä sivulta löydät lisätietoa ja ohjeet työsuhdepyöräsi huollattamiseksi.

Tärkeää tietoa huolloista!

Voit huollattaa GoByBike työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrasopimuksen aikana valitsemassasi huoltoliikkeessä. Aino ehto huoltoliikkeen valinnassa on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista GoByBikea. Muista varmistaa tämä ennen kuin jätät pyörän huoltoon, sillä ilman GoByBikelle osoitettua huoltolaskua toteutettua huoltoa ei voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Voit myös maksaa halutessasi huollot itse, tällöin alkuperäinen vuokra-aikasi ei pitene ja pystyt lunastamaan pyörän itsellesi nopeammin. Voit tietysti tehdä huoltotoimenpiteet myös itse.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

#1

Huollot osana hankintahintaa

Voit sisällyttää huollot osaksi pyöräetua sopimalla huoltopaketista jo työsuhdepyörän hankinnan yhteydessä myyjäliikkeen kanssa.

Näin huollot tulevat automaattisesti osaksi pyörän hankintahintaa ja voit huollattaa pyörää sovitun mukaisesti valitussa pyöräliikkeessä.

#2

JOUSTAVA huoltobudjetti

Voit huollattaa työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrakauden aikana.

Toteutuneiden kumulatiivisten huoltokustannusten perusteella vuokrasopimuksen kesto pitenee alkuperäisestä. Näin sinun ei tarvitse itse maksaa huoltoja ja hyödyt pyöräedusta myös huoltojen osalta. Mikäli haluat käyttää joustavaa huoltobudjettia, huoltoliikkeen tulee laskuttaa huoltotyö meiltä.

#3

Maksa huollot itse

Voit aina maksaa työsuhdepyöräsi huollot myös itse.

Tällöin huolloilla ei ole vaikutusta työsuhdepyöräsi vuokra-aikaan ja saat lunastaa pyörän itsellesi nopeammin. Et kuitenkaan hyödy huoltojen osalta pyöräedun verovapaudesta.

#4

Huolla pyörää itse

Voit huoltaa työsuhdepyörääsi myös itse.

Tällöin huolloilla ei ole vaikutusta työsuhdepyöräsi vuokra-aikaan ja saat lunastaa pyörän itsellesi nopeammin. Huomioithan, että itse toteutetuilla huolloilla voi olla vaikutusta pyöräsi takuuseen.

Ohjeet työsuhdepyörän huollattamiseen pyöräliikkeessä

1.

HUOLTOON VIEMINEN

Voit päättää huollattamisesta itse ja viedä pyörän huoltoon haluamaasi pyöräliikkeeseen.

Pyöräliike: katso ohjeet täältä.

Varmista pyöräliikkeeltä ennen huoltoa voivatko he laskuttaa huollosta GoByBikea. Ilman GoByBikelle osoitettua laskua ei huoltoa voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Pyöräliike: katso ohjeet täältä.

2.

HUOLTOTYÖT

Sovi huolloista huoltoliikkeen kanssa. Huolto voi sisältää normaalit kausittaiset huoltotyöt, muut tarvittavat korjaukset sekä kuluneiden tai rikkoutuneiden osien vaihtamisen.

Uusia alkuperäiseen työsuhdepyöräpakettiin kuulumattomia osia huoltoon ei voi sisällyttää. Voit vapaasti kuitenkin ostaa itsellesi haluamasi osat tai tehdä muut päivitykset.

3.

LASKUTUS JA HYVÄKSYNTÄ

Kun saamme laskun huoltoliikkeeltä, lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi.

Sovi pyöräliikkeen kanssa noudosta aina erikseen.

4.

LUOVUTUS ja maksu

Hyväksyntäsi jälkeen maksamme pyöräliikkeelle laskun ja lisäämme kertyneiden kustannusten mukaisen kuukausimäärän alkuperäiseen vuokra-aikaasi.

Emme voi maksaa pyöräliikkeen laskua ennen kuin olemme saaneet sinulta hyväksynnän. Viivästyneestä maksusta saattaa aiheutua kustannuksia jotka tyänantajasi voi pidättää palkastasi.

Huoltohinnasto
(ALV 24 %)

JOUSTAVA HUOLTOBUDJETTI

Huoltobudjetin lisäys vuokrakauden aikana
+1 KK / 80 € lisäys huoltobudjettiin
  • Valitse huoltoliike vapaasti
  • Vuokra-aika pitenee toteutuneiden kustannusten mukaan
  • Kustannuksia tarkastellaan kumulatiivisesti