SÄHKÖPYÖRÄHUUMAA

Riikka Kojo | 29.3.2022

Storaensolaiset huumaantuivat sähköpyöristä

Kevät etenee ja aktiivisempi pyöräilykausi tekee tuloaan.

GoByBike vieraili Stora Enson Imatran tehtailla yhteistyössä paikallisen pyöräliikkeen — Pyörävarikon kanssa.

Storaensolaiset saivat pyöräalan ammattilaisten opastuksessa koeajaa lukuisia erilaisia sähköpyöriä. Ilmassa oli innostunutta pikkupoikamaista tunnelmaa ja hymy oli herkässä pyörien rullaillessa pitkin tehdasalueen lumen alta paljastunutta pihaa. Moni sai koeajon myötä ensikosketuksen sähköpyöräilyyn.

Pyöriä kävi koeajamassa Reijo Mustonen, joka on harkinnut oman työsuhdepyörän hankintaa.

– Kiva, että tällainen tilaisuus järjestettiin. Joustava, nopea ja helppo palvelu, summaa Mustonen päivän tarjontaa.

Ilmassa oli innostunutta pikkupoikamaista tunnelmaa

Pyörävarikon Timo Kallio tykästyi myös yhteistyössä järjestettyyn tapahtumaan. Kallion mukaan pyöriä on vielä saatavilla, mutta saatavuus vaihtelee hirveästi mallin ja merkin mukaan. Sen vuoksi hän kehottaakin toimimaan nopeasti pyörätilausten kanssa.

– Sähköavusteisten pyörien suosio on ollut suurta, erityisesti jäykkäperäiset maastopyörät ovat olleet kovin kysyttyjä, kertoo Kallio heidän liikkeensä suosikeista.

GoByBiken toimesta storaensolaisen kanssa käytiin läpi mieleen heränneitä kysymyksiä pyöräedusta. Etuus on herättänyt selkeästi innostusta — moni päätyi päivän aikana tilaamaan itselleen oman pyörän ja osa jäi vakaasti harkitsemaan hankintaa.

Kevään ja kiivaimman pyöräilykauden tehdessä tuloaan on oiva hetki hyödyntää pyöräetu ja hankkia oma pyörä, jolla voit viilettää niin vapaa-ajalla kuin työmatka-ajossa.

GoByBiken mutkattoman palvelun piirissä on jo yli 1300 työnantajaa ja yli 111 000 työntekijää. Ehdota etua työnantajallesi

 

Stora Enso

Toimiala: Pakkaus, biomateriaali, puutuote ja paperiteollisuus

Kotipaikka: Helsinki. Tehdastoimintoja mm. Imatralla, Heinolassa, Oulussa, Varkaudessa ja Inkeroisissa

Henkilöstömäärä: Kaikkiaan noin 22 000, Imatralla yli 1000

GoByBiken pyöräetu käyttöön: Syksyllä 2021