Tule meille töihin!

GoByBike on yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä. Meillä on avoinna kymmeniä positioita, joista monet sopivat erityisesti opiskelijoille.

Katso avoimia paikkoja alta ja lähetä meille hakemus. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten ole nopea!

Mikä ihmeen GoByBike?

Kiinnostaisiko jokin näistä tehtävistä?

Asiakastiimi / Työntekijät

Antti Heikkinen
Tiiminvetäjä

Oletko nopea oppimaan ja pidät ihmisten kanssa toimimisesta? Työntekijätiimissämme voisi olla paikka sinulle. Pyöräetumme piirissä on jo yli 80.000 suomalaista työntekijää, joiden tyytyväisyydestä huolehtiminen on tiimimme vastuulla. Tarjoamme käyttäjille palvelua monikanavaisesti chatissa, puhelimitse, sähköpostilla ja WhatsAppissa. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä tai erityisosaamista polkupyöriin liittyen, mutta sitäkin enemmän ongelmanratkaisukykyä. Työ soveltuu erityisen hyvin esim. osa-aikatyöksi opiskelijoille.

Työ vaatii kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Sinun tulee olla sanavalmis ja pystyä ilmaisemaan itseäsi selkästi niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Työ soveltuu erinomaisesti osa-aikatyöksi esimerkiksi opiskelujen rinnalle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä, mutta se katsotaan eduksi.

Työajan osalta olemme joustavia, mutta kuumimman pyöräsesongin aikana 04/2022 – 08/2022 toivomme sinun pystyvän työskentelemään vähintään 10-20 h/vko arkisin klo 8-18 välillä.

Lähtökohtaisesti tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 09/2022 asti, mutta palkkaamme jatkuvasti myös vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä.

Asiakastiimi / Työnantajat

Jaana Hyrkäs
Asiakaspäällikkö

Työnantajatiimimme vastaa palvelumme toteuttamisesta yritysasiakkaillemme. Toimimme asiakasyritystemme HR-, talous- ja palkkahallinnon tukena pyöräedun käyttöönottoon ja hallinnointiin liittyvissä asioissa. Toimimme erittäin tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme kanssa. Pyöräetumme piirissä on jo yli 700 suomalaista työnantajaa ja määrä kasvaa kovaa vauhtia. Jos sinulla on jo hieman kokemusta yritysmaailmasta, niin työnantajatiimistä voisi löytyä sinulle paikka. Työ soveltuu hyvin esim. osa-aikatyöksi loppuvaiheen opiskelijoille.

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta yritysten hallintoprosesseista esimerkiksi työskentelystä HR-osastolla tai vaikka yritysasiakaspalvelun tehtävissä. Olet ratkaisukeskeinen ja saat asiat järjestymään.

Työ soveltuu erinomaisesti osa-aikatyöksi loppuvaiheen opiskelijalle tai kokopäivätyöksi vastavalmistuneelle.

Työajan osalta olemme joustavia, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään vähintään 10-20 h/vko arkisin klo 8-18 välillä.

Lähtökohtaisesti tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 09/2022 asti, mutta palkkaamme jatkuvasti myös vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä.

TILAUSTENHALLINTA

Liisa Holmstén
Tiiminvetäjä

Tilaustenhallinnassa valmistamme, että asiakkaidemme työntekijät saavat tilaamansa pyörät mahdollisimman nopeasti. Toimimme pyöräliikkeiden, nettikauppojen, työnantajien ja työntekijöiden välisenä liimana, jotta kaikki sujuu asiakkaillemme mahdollisimman helposti. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja soveltuu loistavasti vaikka aivan ensimmäiseksi työpaikaksi.

Olet luonteeltasi tarkka ja vastuuntuntoinen henkilö. Et pelkää tarttua puhelimeen ja ilmaiset itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Työ soveltuu erinomaisesti osa-aikatyöksi alkuvaiheen opiskelijalle. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita.

Työajan osalta olemme joustavia, mutta kuumimman pyöräsesongin aikana 04/2022 – 08/2022 toivomme sinun pystyvän työskentelemään vähintään n. 10 h/vko arkisin klo 8-18 välillä.

Työsuhde on määräaikainen 09/2022 asti.

Taloustiimi

Mårten Winberg
Talouspäällikkö

Taloustiimimme vastaa kaikista talousprosesseista. Nopeasti kasvavassa yrityksessä toiminnan kehittäminen ja prosessien automatisointi on keskeisessä asemassa. Toimenkuvaamme kuuluu raportointi sisäisesti ja asiakkaille, osto- ja myyntireskontra, rahoitusjärjestelyt ja talousprosessien kehitys. Jos sinulla on luontaista kiinnostusta yrityksen talousasioihin ja mahdollisesti jo hieman kokemusta talous- tai rahoitusalalta, niin taloustiimissämme voisi olla paikka sinulle. Työ soveltuu hyvin esim. osa-aikatyöksi loppuvaiheen opiskelijoille.

Olet kiinnostunut talous- ja rahoitusalasta ja olet opiskellut esimerkiksi laskentatoimea tai rahoitusta. Sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta talous- tai rahoitusalalta. Olet luonteeltasi tarkka ja järjestelmällinen ja nopea omaksumaan vaikeitakin kokonaisuuksia.

Työ soveltuu erinomaisesti osa-aikatyöksi loppuvaiheen opiskelijalle tai kokopäivätyöksi vastavalmistuneelle.

Työajan osalta olemme joustavia, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään vähintään 10-20 h/vko arkisin klo 8-18 välillä.

Lähtökohtaisesti tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 09/2022 asti, mutta palkkaamme jatkuvasti myös vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä.

Mitä voimme sinulle tarjota?

Nopeaa kasvua

Ensimmäisen tilikautemme liikevaihto oli 10 M€ ja vuoden 2022 tavoitteena on sen viisinkertaistaminen.

JOUSTAVAT TYÖAJAT

Pystyt vaikuttamaan omiin työaikoihisi ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

LOISTAVA SIJAINTI

Toimistomme sijaitsee maaliskuusta alkaen Espoon Otaniemessä lähellä metroasemaa ja Aalto-yliopiston kampusta.

MERKITYSTÄ

Autamme ihmisiä liikkumaan ympäristöystävällisemmin yksi pyörä kerrallaan.

KOKEMUKSEN

Kasvuyrityksessä työtehtävät vaihtuvat ja pääset oppimaan uutta nopealla tahdilla.

MAHTAVAT TYÖKAVERIT

Meillä on kivaa ja töitä tehdään vakavasti, mutta ei tosissaan. Kysy vaikka Liisalta!

Kysy Liisalta

Liisa on maisterivaiheen opiskelija Aalto‑yliopistosta ja aloitti GoByBikella elokuussa 2021. Liisa vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiisi liittyen työskentelyyn GoByBikella.

Ota yhteyttä ja kysy Liisaa!

Lähetä hakemus!

Hakeminen tapahtuu lähettämällä lyhyt videohakemus (max. 2 min) WhatsAppilla.

1.
Kuka olet? Mitkä asiat sinua kiinnostavat?

2.
Missä olet erityisen hyvä? Minkälaista osaamista olet ehtinyt kerryttää?

3.
Haetko kokopäiväistä vai osa-aikaista työtä? Jos osa-aikaista, niin kuinka paljon haluaisit tehdä töitä? Kerro myös mahdollisista muista toiveistasi.

4.
Koska voit aloittaa?

Kysymyksiä ja vastauksia?

Minkälainen työkokemus vaaditaan?

Meillä on tarjolla tekemistä monenlaisille tekijöille. Voit olla aivan työurasi ensimmäisiä askelia ottava opiskelija tai jo vuosien kokemuksella varustettu ammattilainen. Osaamisesi perusteella löydämme sinulle varmasti sopivat tehtävät.

Onko työsuhde vakituinen vai määräaikainen?

Suurin osa avoimista positioista on määräaikaisia työsuhteita syyskuun 2022 loppuun asti. Mikäli haet ensisijaisesti jatkuvaa työsuhdetta, niin ilmoita siitä meille hakuvideossasi. Palkkaamme jatkuvasti työntekijöitä myös vakituisiin työsuhteisiin.

Minkälaisiin tehtäviin työntekijöitä haetaan?

Suurin osa avoimista positioista on asiakaspalvelutiimeissämme. Asiakkaamme ovat sekä työntekijöitä että työnantajia.

Etsimme tekijöitä myös taloustiimiimme, myyntitiimiimme erityisesti myynnin tuen tehtäviin sekä teknologiatiimiimme kehittämään järjestelmiämme ja automatisointiratkaisujamme.

Kaikissa tehtävissä on mahdollista toimia myös osa-aikaisesti esim. opiskeluiden ohella.

Milloin työ alkaisi?

Heti, kun se sinulle on mahdollista, mutta viimeistään maaliskuussa 2022. Mikäli sinulla on erityistoiveita työn alkamisajankohdan osalta, niin kerro niistä hakuvideossasi.