GoByBike.fi tarjoaa pyöräetuun liittyviä hallinnointipalveluja työnantajille ja pyöräliikkeille

Olemme kauppa- ja merkkiriippumaton palveluntarjoaja, jonka avulla pyöräedun mahdollistaminen on työnantajille vaivatonta. GoByBike ostaa asiakkaiden valitsemat pyörät suoraan pyöräliikkeiltä, avullamme kaikki pyöräliikkeet hyötyvät uudistuksista ilman kustannuksia tai velvoitteita.

Tuliko asiakkaasi hankkimaan työsuhdepyörää? Onneksi olkoon!

Asiointi kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta. Emmekä halua rajoittaa asiakkaidemme vaihtoehtoja. Lähetät vain meille asiakkaan ja valitun pyöräpaketin tiedot ja me hoidamme lopun puolestasi. Ai niin, lasku pitäisi myös lähettää meille mutta siitäkin muistutamme sinua.

Voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@gobybike.fi

+358 29 1700 451 (ma-pe: 9-17)

Tai voit jo etukäteen tutustua työntekijälle annettuihin pyöränhankinta ohjeisiin täältä:


Miten pyöräliikkeet hyötyvät GoByBikestä?

Palvelumme avulla työnantajat pystyvät antamaan työntekijöilleen pyöräedun ilman että rajoittavat työntekijöiden valinnanvapautta. Suoritamme työnantajien toimeksiannosta kaikki pyöräetuun liittyvät hallinnolliset tehtävät ja ostamme asiakkaiden itsensä valitsemat polkupyörät suoraan pyöräliikkeiltä.

Kanssamme asioiminen on pyöräliikkeille ilmaista eikä työsuhdepyörähankintoihin liity minkäänlaisia normaaleista myyjän vastuista poikkeavia ehtoja tai sitoumuksia. Saatte koko maksun myymästänne polkupyörästämeiltä – toimituksesta ja muista käytännön asioista sovitte ostajan kanssa kuten ennenkin. 

Yksinkertaista!

Enemmän myytyjä pyöriä

Kun työnantaja alueellanne liittyy GoByBike palveluun uudet asiakkaat ryhtyvät hankkimaan polkupyöriä ja varusteita. 

Enemmän
huoltopalveluja

Pyöräkantamme vaatii jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa. Asiakkaamme saavat vapaasti huollattaa pyöränsä valitsemassaan liikkeessä – ilman huoltobudjettia.  

Enemmän lisämyyntiä

Järjestämme asiakkaillemme jatkuvasti kampanjoita ja tapahtumia, joihin tarvitsemme yhteistyökumppaneita. 

Tietoa meistä

GoByBike yhdistää kaikki pyöräliikkeet ja pyörämerkit työsuhdepyöräilijöiden kanssa. Tavoitteemme on, että kaikki pyöräliikkeet voivat myydä työsuhdepyöriä ilman uusia hallinnollisia vaikeuksia.

Me kehitämme liiketoimintaasi tekemällä työsuhdepyörän hankkimisesta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa.