GoByBike työsuhdepyörän hankinta internetistä

Valitse pyörä aivan kuin ostaisit sen itsellesi.

Kauttamme pystyt tilaamaan työsuhdepyöräsi myös valituista EU-alueen verkkokaupoista. Täytä tilaustietosi lomakkeeseen alle niin laitamme tilauksen eteenpäin! Olemme yhteydessä, jos tiedoissa on epäselvää.

Huom! Tärkeää tietoa liittyen internettilauksiin:

Internettilauksiin ei voi sisällyttää tarvikkeita tai lisävarusteita

Kotimaisten verkkokauppojen kanssa ole yhteydessä suoraan myymälään (pois lukien verkkokauppa.com ja XXL.fi)

Ulkomaisten verkkokauppojen toimitusajat ovat tällä hetkellä pitkiä (n. 3-6 vko) vaikka tuotetta olisi varastossa

Ulkomaiset internetliikkeet saattavat ilmoittaa hinnan oman maan arvonlisäverokannalla (esim Saksa 19%). Jos suomen ALV (24%) on enemmän kuin kaupan näyttämä ALV niin hinta on korkeampi suomeen tilattaessa.

Miten tilaus etenee?

Saatuamme tilauksesi tiedot lähetämme sinulle ja työnantajallesi hyväksyttäväksi työsuhdepyörän vuokrasopimuksen. Saat sen muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostiisi.

Jos kaupan maksuehdot sallivat teemme tilauksen välittömästi saatuamme tilauksen tiedot ja lähetämme sinulle kaupalta tulleen tilausvahvistuksen. Mikäli kauppa ei salli tuotteen varausta ilman maksua joudumme odottamaan allekirjoitetun vuokrasopimuksen palautumista sinulta ja työnantajaltasi. Tällöin tuotteen saatavuus saattaa muuttua ennen kuin saamme tilauksen vahvistettua. Olemme yhteydessä sinuun jos tuotteen saatavuus on muuttunut tilaushetkestä.

Lähetämme sinulle sähköpostilla kaikki kaupalta saamamme tiedot toimituksesta.

Kun kauppa lähettää tuotteet välitämme sinulle lähetyksen seurantatunnukset. Vastaanotettuasi tuotteen sinun tulee toimittaa meille toimituksen hyväksymisilmoitus välittömästi.