GoByBike työsuhdepyörän huolto

Voit huollattaa GoByBike työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrasopimuksen aikana valitsemassasi huoltoliikkeessä. Aino ehto huoltoliikkeen valinnassa on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista GoByBikeä. Muista varmistaa tämä ennen kuin jätät pyörän huoltoon – ilman GoByBikelle osoitettua huoltolaskua huoltoa ei voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Voit myös maksaa halutessasi huollot itse, tällöin alkuperäinen vuokra-aikasi ei pitene ja pystyt lunastamaan pyörän itsellesi nopeammin. Voit tietysti tehdä huoltotoimenpiteet myös itse.

1.
Huollot osana hankintahintaa

Helpoin tapa sisällyttää huollot osaksi pyöräetua on sopia huolloista pyörän hankinnan yhteydessä myyjäliikkeen kanssa. 

Näin huollot tulevat automaattisesti osaksi pyörän hankintahintaa ja voit huollattaa pyörää sovitun mukaisesti pyöräliikkeessä. 

Jos huoltokustannukset ylittävät hintaan sisällytetyn huollon voi pyöräliike lähettää meille laskun ylimenevästä osuudesta ja vuokra-aikasi pitenee alkuperäisestä.

Voit myös maksaa ylittävän huollon itse jolloin vuokra-aika säilyy ennallaan.

2.
GoByBike huoltobudjetti

Mikäli olet määrittänyt vuokrasopimuksen yhteydessä huoltobudjetin, niin voit vapaasti huollattaa työsuhdepyörääsi määritettyyn huoltobudjettiin asti valitsemissasi huoltoliikkeissä

Jos toteutuneet kustannukset ylittävät varatun budjetin voi pyöräliike lähettää meille laskun ylimenevästä osuudesta ja vuokra-aikasi pitenee alkuperäisestä.

Voit myös maksaa ylittävän huollon itse jolloin vuokra-aika säilyy ennallaan.

3.
Huollot ilman budjettia tai itse tehtynä

Mikäli et ole vuokrasopimuksessa määrittänyt huoltobudjettia tai määrittämäsi huoltobudjetti on jo käytetty, voit edelleen huollattaa työsuhdepyörääsi vuokrasopimuksen aikana. 

Pyöräliike voi lähettää meille laskun ja toteutuneiden kumulatiivisten huoltokustannusten perusteella vuokrasopimuksen kesto pitenee alkuperäisestä.

Voit myös maksaa ylittävän huollon itse jolloin vuokra-aika säilyy ennallaan - tai tehdä huollot kokonaan itse.

Ohjeet työsuhdepyörän huollattamiseen pyöräliikkeessä

1.

HUOLTOON VIEMINEN

Voit päättää huollattamisesta itse ja viedä pyörän haluamaasi pyöräliikkeeseen.

Pyöräliike: katso ohjeet täältä.

Varmista pyöräliikkeeltä ennen huoltoa voivatko he laskuttaa huollosta GoByBikeä. Ilman GoByBikelle osoitettua laskua ei huoltoa voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Pyöräliike: katso ohjeet täältä.

2.

HUOLTOTYÖT

Sovi tehtävistä huolloista pyöräliikkeen kanssa suoraan. Huolto voi sisältää normaalit kausittaiset huoltotyöt, muut tarvittavat korjaukset sekä kuluneiden tai rikkoutuneiden osien vaihtamisen.

Uusia alkuperäiseen työsuhdepyöräpakettiin kuulumattomia osia huoltoon ei voi sisällyttää. Voit vapaasti kuitenkin ostaa itsellesi haluamasi osat tai tehdä muut päivitykset.

3.

LASKUTUS JA HYVÄKSYNTÄ

Kun saamme laskun pyöräliikkeeltä lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi.

Sovi pyöräliikkeen kanssa noudosta aina erikseen.

4.

LUOVUTUS ja maksu

Hyväksyntäsi jälkeen maksamme pyöräliikkeelle laskun ja lisäämme kertyneiden kustannusten mukaisen kuukausimäärän alkuperäiseen vuokra-aikaasi.

Emme voi maksaa pyöräliikkeen laskua ennen kuin olemme saaneet sinulta hyväksynnän. Viivästyneestä maksusta saattaa aiheutua kustannuksia jotka tyänantajasi voi pidättää palkastasi.

GoByBike huoltohinnasto

Vuokra-ajan pidentyminen riippuu toteutuneista huoltokustannuksista. Yleisesti alkuperäinen vuokra-aika pitenee yhdellä kuukaudella jokaista 80€ (ALV24%) huoltokustannusta kohden. Esimerkiksi 160€ huollot vuokrakauden aikana pidentävät vuokra-aikaa kahdella kuukaudella. Voit aina pyytää etukäteen tiedon huoltokustannuksen vaikutuksesta vuokra-aikaan asiakaspalvelustamme.